Interior og indretning
Header

billig sommerferie sydpå

July 25th, 2013 | Posted by Monika in Rejser | Uncategorized

Det er skønt at kunne tage en billig uge sydpå, når den danske sommer ikke viser sig fra sin pæne side. Den sidste uge har det dog været forrygende godt herhjemme, og der har været tændt godt op under grillerne.

Hvor finder man en billig sommerferie sydpå?

Rejse Sydpå Til Varmen

Rejse Sydpå Til Varmen

Når vi tager sydpå er det som regel med en afbudsrejse. Tidligere kunne man ikke satse på at der kom en afbudsrejse lige den dag man kunne tage afsted. Det kan vi gøre fordi vi ofte har lidt længere tid fri, og så kan man jo sidde klar og vente på at der kommer en rejse.

Men i dag er der så mange “afbudsrejser” at man kan satse på at der er en billig ferie sydpå den dag man skal afsted. Vi har netop været en uge på Chania på Kreta, og det blev bestemt en billig sommerferie.

Vi betalte 998 kr pr person, og det var Apollo vi rejste med. Det var også uden for højsæsonen. Det var i Juni, og hvis man kan undgå at rejse i Juli og første uge i August, så er det bestemt muligt at finde den slags tilbud fra både Billund og København.

Godt site som viser de billige rejser sydpå.

Har du lyst at finde de bedste og billigste rejser sydpå, så kan du tjekke www.FindDinRejse.dk. Det er et godt dansk site, som viser dig de sider du kan bruge til at finde dine rejser. Det gælder både afbudsrejser, almindelige charter ferier og skiferier. Der er en god liste med links til det sites (rejseselskaber) hvor du finder de pågældende rejser.

På den måde er du sikker på ikke at misse et godt tilbud, når du lige løber alle rejseselskaberne igennem for tilbud inden du bestemmer dig for hvilket selskab der skal skaffe dig en billig sommerferie sydpå i denne omgang 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Moved Permanently

The document has moved here.