Interior og indretning
Header

Miljøvenligt pap – genialt til prototyper (og miljøet)

November 29th, 2016 | Posted by Monika in design

Papkasser er formentlig en af de mest anvendte former for emballage, når det kommer til at passe på sine ting – for eksempel under en flytning. Fordelene ved disse kasser er mange. En af de største fordele er, at kassen er designet til at beskytte dine ting samtidig med, at den gør din flytning meget mere praktisk.

Det er dog ikke alle vægtklasser, som kasserne kan håndtere.

Derfor er det meget vigtigt, at man vælger ekstra stærke kasser, når de skal bruges til at indeholde nogle tunge ting – eksempelvis bøger.

Et andet godt tip er at benytte lidt for store papkasser, når du skal flytte skrøbelige ting eller bygge prototyper til design eller skoleopgaver.

En størrelse for stor kan nemlig give plads til, at du kan tilføre noget fyld som beskyttelse. Det kan være gamle aviser eller papir, der kan hjælpe med at tage nogle af stødende der forekommer, når ting bliver transporteret. Hvis du er interesseret i at købe papkasser, kan du se meget mere her.

sky-clouds-blue-horizon

Genialt til prototyper når man designer

Tjek lige denne video, hvor folk laver sjove designs og prototyper i pap!


Red miljøet – vælg rigtigt

Der er rigtig mange danskere, der benytter sig af pap hver eneste dag, men dette kan desværre gå udover miljøet, hvis man ikke tænker sig om og bruger en kasse, der er fremstillet af miljøvenlige materialer.

Vi mennesker er med til at sætte miljømæssige fodspor, som vores efterkommere skal leve med. Derfor kan et lille skridt, som at begynde at anvende miljøvenligt bølgepap, gøre en kæmpe forskel, hvis vi sammen tager opgaven på vores skuldre.

Til hverdag er det formentlig de færreste danskere, der overhovedet tænker over dette store forbrug, men det kan alle være med til at lave om på. Et sted at starte kan være med emballage, der er en af de største spildfaktorer der overhovedet findes.

Der er tre former for bølgepap, der alle har forskellige kvaliteter, men der er samtidig også stor forskel i forureningsprocenten. Den første er grå bølgepap, der er fremstillet af bløde, grånistrede materialer.

Dette medfører, at denne type er ekstra skånsom for miljøet.

Der er udelukkende fordele ved at vælge denne type af bølgepap. Den næste type er brun bølgepap, der har en ekstra kraftig kvalitet og er næstdyrest ud af de tre slags.

Fordelen ved denne er dens evne til at holde meget tunge ting. Den tredje type er hvid bølgepap, der har en kraftig kvalitet og er den dyreste af de tre. Denne har ikke ligeså stor styrke som den brune.

Så for at hjælpe miljøet og jordens fremtid, burde alle benytte miljøvenligt pap. Sammen kan vi gøre en forskel. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan gøre en forskel så se denne artikel hos  Greeenpeace.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Moved Permanently

The document has moved here.